Deze aardbeien pecannoot taart kun je in een half uur maken. Heerlijk frisse aardbeien op een pecannoot taartbodem met roomkaas.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/aardbeien-pecannoot-taart
Vet de rechthoekige bakvorm in met boter en verdeel hierover het pecan mengsel. Druk goed aan met je handen om ervoor te zorgen dat de taartbodem uiteindelijk dun genoeg en volledig bedekt is. Bak de taartbodem 10 minuten in de voorverwarmde oven. De boter in de korst kan bubbels gaan vormen, dit is normaal. Haal de taartbodem uit de oven en laat deze geheel afkoelen.
Aardbeien pecannoot taart
Was de aardbeien en snijd de kroontjes weg. Snijd de aardbeien in plakjes en verdeel deze vervolgens over de taart. Breek de witte chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kom. Vul een klein laagje water in de sauspan (die je eerder hebt gebruikt om de boter mee te smelten) en breng deze aan de kook op middelhoog vuur.
Plaats een kom op het sauspannetje en met behulp van de stoom die uit het pannetje komt zal de witte chocolade gaan smelten. Dit heet ook wel au bain marie.
Decoreer de pecannoot taart met de gesmolten witte chocolade, geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.