Zet zonder moeite deze noedelsoep met biefstuk en paksoi op tafel. Recept voor 4 personen, klaar in een half uurtje tijd.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 15-10-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 03-05-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/noedelsoep-met-biefstuk-en-paksoi
Vul de kleine pan met water en breng aan de kook. Kook de eieren in 7 - 9 minuten gaar. Was alle groentes, snijd dan de uiteindes van de sperziebonen af.
Scheur de bladeren van de paksoi af, snijd dan doormidden zodat het witte en het groene deel apart zijn. Snijd de lenteuien in grove stukken. Snijd de radijsjes en (mini) champignons in vieren.
Schil de wortel met een dunschiller en snijd in kleinere stukjes. Snijd de runderlapjes in dunne reepjes. Bereid 2 liter groentebouillon voor.
Breng 2 liter groentebouillon aan de kook. Voeg een eetlepel sesamolie en 2 eetlepels zoete sojasaus aan toe. Voeg naar smaak sambal toe. Rasp flink wat gember en voeg toe aan de pan.
Meng alles goed samen. Voeg het witte deel van de paksoi toe samen met de wortel, radijsjes en sperziebonen.
Kook de noedelsoep 5 minuten lang, voeg dan het rundvlees toe samen met de lenteuien, eiernoedels en (mini) champignons en kook dit nog enkele minuten.
Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Voeg als laatste de groene paksoi bladeren toe en bak dit nog enkele minuten.
Serveer de noedelsoep met biefstuk en paksoi samen met een gehalveerd ei, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 15-10-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 03-05-2022
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.