Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 28-12-2016, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Schil het kaki fruit (ook wel khaki fruit genoemd) en snijd deze in kleine stukjes. Was de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.
Leg een beetje sla op de amuse lepels en verdeel er een eetlepel kaki fruit stukjes over.
Snijd de geitenkaas in kleine plakjes en leg deze op de kaki blokjes. Smelt de geitenkaas kort met de brander vlak voor het serveren.
Garneer eventueel met een basilicum blaadje en geniet van deze makkelijk te maken hapjes!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.