Deze pittige aardappelpartjes uit de oven zijn nóg lekkerder gemaakt door toevoeging van geraspte kaas. Een heerlijk krokant bijgerecht.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 09-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de aardappels goed onder stromend koud water. Snijd de aardappels vervolgens in partjes, zorg dat deze ongeveer gelijke maten hebben zodat ze evenredig gaar zullen worden.
Verwarm de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.
Rasp de kaas zo fijn mogelijk en meng deze samen met de gedroogde basilicum en gemalen chili door de aardappelpartjes.
Besprenkel de aardappelpartjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelpartjes over de ovenschaal en bak deze mooi krokant in ongeveer 20 minuten.
Roer ze halverwege een keer door zodat alle kanten krokant zullen worden. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.