Deze gemarineerde mini mozzarella bolletjes zijn ideaal als snack, maar ook erg lekker in een salade. Bijna geen werk en met maar een paar ingrediënten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-05-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Zorg er eerst voor dat de kleine weckpot schoon is. Deze kun je het beste schoon koken in kokend water. Pel de knoflooktenen en snijd deze grof. Laat de mozzarella bolletjes uitlekken en gooi het vocht weg. Meng de knoflooktenen samen met de mozzarella bolletjes, chili en takjes basilicum. Plaats deze vervolgens in de weckpot en vul met olijfolie tot de mozzarella onder staan.
Gemarineerde mini mozzarella Deze gemarineerde mozzarella kun je als onderdeel van tapas eten, maar ook als heerlijke toevoeging in verschillende soorten salades. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.