Om je vingers bij af te likken! Deze zwarte peper-limoen biefstuk uit de wok is zo klaar en is heerlijk gevuld met verse ingrediënten. Recept voor 4.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zwarte-peper-limoen-biefstuk-uit-de-wok
Borstel de champignons schoon en snijd deze in partjes. Was de paprika en snijd deze in reepjes . Maak de sperziebonen schoon, snijd dan de uiteinden eraf en halveer ze. Schil de wortelen en snijd in zo dun en klein mogelijke stukjes. Wokken is een snel proces, dun en klein gesneden ingrediënten bakken altijd sneller. Snijd roosjes uit de halve broccoli. Was de savooiekool en snijd in kleine stukjes. Plet de teentjes knoflook en snijd in stukjes.
Zodra het water kookt voeg je de rijst toe aan de pan. Je kunt de rijst vooraf wassen om ervoor te zorgen dat deze na het koken niet zo plakt. Controleer de verpakking om te zien hoe lang de rijst moet koken.
Voeg een eetlepel zwarte peperkorrels toe aan de vijzel. Vermaal de peperkorrels met behulp van de stamper. Dit gaat het handigst middels een wrijvende beweging, peperkorrels schieten alle kanten op als je er op slaat / verpulverd met de stamper. Doe de peperkorrels in het kommetje. Halveer de limoen en pers het sap (met je duimen en wijsvingers) eruit, voeg toe aan het kommetje. Voeg dan een eetlepel sesamolie toe en meng ietswat door elkaar heen.
Snijd de biefstukken in dunne reepjes en voeg wat zout toe.
Zwarte peper-limoen biefstuk uit de wok
Giet de rijst (op tijd) af en serveer deze met de zwarte peper-limoen biefstuk uit de wok voor een heerlijk geurende en goed vullende maaltijd! Eet smakelijk.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.