Deze zuurkool gestoofd in donker bier is een typisch gerecht die je in de herfst en winter op tafel zet. Met aardappelen en worst, recept voor 4 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zuurkool-gestoofd-in-donker-bier
Zuurkool gestoofd in donker bier
Voeg boter toe in de andere middelgrote bakpan en bak daarin de worsten bruin.
Giet de aardappelen en de zuurkool af en serveer met de gebakken worsten. Je kunt heel makkelijk controleren of de aardappelen gaar zijn door er met een vork in te prikken. Gaat de vork er makkelijk in? Dan zijn de aardappelen gaar.
Vergeet niet de laurierbladeren en de kruidnagels uit de pan te halen. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.