Zalm met andijvie en rijstnoedels is een geweldige doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur. Je kunt de andijvie ook vervangen door spinazie.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zalm-andijvie-en-rijstnoedels
Was de radijsjes en verwijder de blaadjes. Maak een pesto door radijsjes, mosterd, kappertjes, selderij blaadjes, citroensap en walnoten toe te voegen aan een (kleine) blender. Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een gladde pesto hebt bereikt. Snijd de zalm fillets in stukken en zet opzij.
Breng water aan de kook, je kunt hiervoor ook een waterkoker gebruiken. Plaats de rijstnoedels in een grote kom en schenk het kokende water erbij tot de noedels volledig onder water staan. Dek af met huishoudfolie en laat de noedels wellen voor ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het type noedels.
Zalm met andijvie en rijstnoedels
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.