Voeg amandelen en geraspte witte chocolade toe aan deze wilde bramentaart voor nog mee smaak! Pluk de bramen zelf en bak er een heerlijke taart van!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/wilde-bramentaart
Begin met het voorbereiden van de taartbodem. Vermeng bloem, de helft van het amandelmeel, zout en 80 gram suiker. Snijd de koude boter in blokjes en voeg deze 1 voor 1 toe aan het bloem-mengsel. Voeg dan ook het ei toe en blijf kneden totdat er een deegbal ontstaat. Pak de deegbal in met huishoudfolie en plaats deze in de koelkast voor een uur.
Vet de taartvorm in met boter met behulp van een siliconen kwast. Verhit de oven voor tot een temperatuur van 190 graden celsius. Maak de bramen schoon onder koud, stromend water.
Bak de taart ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het type oven. De korst moet goudbruin zijn, en de bramen iets wat opengescheurd. Laat de taart afkoelen voordat je deze met geraspte witte chocolade aankleed. Geniet ervan!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.