Licht krokante tuile koekjes zijn van Franse origine en erg makkelijk te maken. Lekker voor bij de koffie of thee! Klaar in 25 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tuile-koekjes
Giet de gesmolten boter en vanille-extract over het mengsel. Blijf mengen totdat er een glad mengel overblijft. Giet de inhoud van de kom in de spuitzak en spuit steeds 2 eetlepels aan beslag op de bakplaat met bakpapier erop. Gebruik een lepel als je geen spuitzak beschikbaar hebt. Laat voldoende ruimte tussen het deeg.
Leg de koekjes na het bakken direct op de ingevette kleine deegroller om er de typische vorm in te krijgen. Je kunt de koekjes na het afkoelen niet meer vormen. Bewaar de tuile koekjes in een luchtdicht bakje tot maximaal een week lang. Je kunt de koekjes ook invriezen en tot een maand lang bewaren. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.