Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tortillachips-met-rode-peper-dipsaus
Voorbereiding -- 5 minuten
Je kunt ervoor kiezen om de zaadlijsten te verwijderen uit de rode pepers om ervoor te zorgen dat de rode chili dipsaus minder pittig is. Pel het teentje knoflook en voeg samen met de tomatenpuree toe in de
blender. Pureer en voeg een klein scheutje zonnebloemolie toe om een glad mengsel te maken.

Tortillachips met rode peper dipsaus
De tortillachips met rode peper dipsaus afmaken -- 15 minuten
Snijd tortilla's in kleine driehoekjes. Leg de tortilla driehoekjes op de
bakplaat met
bakpapier erop. Besmeer de tortilla driehoekjes met zonnebloemolie met behulp van een
siliconen kwast. Bak op 180 graden
celsius in 10 minuten de tortillachips goudbruin.
Haal uit de oven en voeg direct zout toe. Serveer deze tortillachips met rode peper dipsaus en geniet ervan!