Ohmydish.nl


Tortillachips met rode peper dipsaus

Bak in maar 20 minuten je eigen tortillachips met rode peper dipsaus. Lekker voor bij de film, als tapas of gewoon zomaar!

Tortillachips met rode peper dipsaus
20 minuten 2 personen Hapjes en snacks
Tortillachips met rode peper dipsaus

Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • 6 tortilla wraps
  • Zonnebloemolie
  • Zout
  • 3 rode pepers
  • 3 eetlepels tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook
Tortillachips met rode peper dipsaus ingrediënten
↑ klik op de foto om te vergroten

Kookgerei nodig

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • Blender
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Oven met bakplaat
  • Bakpapier
  • Siliconen kwast

Bereiden

20 minuten 2 personen Hapjes en snacks

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tortillachips-met-rode-peper-dipsaus


Voorbereiding -- 5 minuten

Je kunt ervoor kiezen om de zaadlijsten te verwijderen uit de rode pepers om ervoor te zorgen dat de rode chili dipsaus minder pittig is. Pel het teentje knoflook en voeg samen met de tomatenpuree toe in de blender. Pureer en voeg een klein scheutje zonnebloemolie toe om een glad mengsel te maken. Tortillachips met rode peper dipsaus Tortillachips met rode peper dipsaus

De tortillachips met rode peper dipsaus afmaken -- 15 minuten

Snijd tortilla's in kleine driehoekjes. Leg de tortilla driehoekjes op de bakplaat met bakpapier erop. Besmeer de tortilla driehoekjes met zonnebloemolie met behulp van een siliconen kwast. Bak op 180 graden celsius in 10 minuten de tortillachips goudbruin. Haal uit de oven en voeg direct zout toe. Serveer deze tortillachips met rode peper dipsaus en geniet ervan!

Wat vind jij van dit recept?
0 stemmen


Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.