Bak in maar 20 minuten je eigen tortillachips met rode peper dipsaus. Lekker voor bij de film, als tapas of gewoon zomaar!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 23-03-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Je kunt ervoor kiezen om de zaadlijsten te verwijderen uit de rode pepers om ervoor te zorgen dat de rode chili dipsaus minder pittig is.
Pel het teentje knoflook en voeg samen met de tomatenpuree toe in de blender. Pureer en voeg een klein scheutje zonnebloemolie toe om een glad mengsel te maken.
Snijd tortilla's in kleine driehoekjes. Leg de tortilla driehoekjes op de bakplaat met bakpapier erop. Besmeer de tortilla driehoekjes met zonnebloemolie met behulp van een siliconen kwast.
Bak op 180 graden Celsius in ongeveer 10 minuten de tortillachips mooi goudbruin. Haal uit de oven en voeg direct zout toe. Serveer deze tortillachips met rode peper dipsaus en geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.