Een ontzettend eenvoudig recept voor tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham. Deze mag niet ontbreken op je volgende feestje met tapas!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tapasspiesjes-met-meloen-mozzarella-en-ham
Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
Laat het vocht uit de verpakking van de mini mozzarella bolletjes lekken. Haal de Spaanse ham uit de verpakking en snijd elke plak in 4 delen.
Pak een houten spiesje en prik er een meloenbolletje doorheen. Vouw dan een vierde plakje gedroogde Spaanse ham op en prik deze ook op het spiesje, prik er dan een mini mozzarella bolletje door. Voeg dan nogmaals een opgevouwen plakje gedroogde Spaanse ham en maak af met een meloen bolletje. Herhaal deze stap totdat de ingrediënten opgemaakt zijn.
Bewaar de tapas spiesjes met meloen, mozzarella en ham tot maximaal 1 dag afgedekt met huishoudfolie in de koelkast. Lekker met wat balsamicocrème erop!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.