Ingrediënten
- 2/3 stoofperen, kant-en-klaar of maak ze zelf met ons recept voor stoofperen in rode wijn en gember.
- 2 sneetjes brood naar keuze
- halve brie, of andere zachte kaas naar keuze
- honing
- klein handje walnoten

Kookgerei
- snijplank & koksmes
- grillpan
Sandwich met stoofpeertjes maken — 5 minuten
Deze sandwich vergt geen enkele voorbereiding, het is super makkelijk en vooral érg lekker.

Verhit de grillpan en leg de sneetjes brood erop, wacht tot de grill streepjes zichtbaar zijn en draai het brood dan om. Snijd ondertussen de stoofpeertjes in plakjes. Snijd ook de brie in plakjes en leg deze meteen op het warme brood. De brie zal dan een beetje smelten, wat deze sandwich extra lekker maakt.
Maak de sandwich af met de plakjes stoofpeertjes, een beetje honing en walnoten in stukjes gebroken. Smakelijk!

Geef een reactie