Niets zo heerlijk als thuiskomen met de geur van een stoofpot die op je staat te wachten. Dit rundvlees stoofpotje is voor 6 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-01-2016, dit recept is voor 6 personen en duurt 375 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul de middelgrote pan met water en breng dit aan de kook. Blancheer de zilveruitjes met behulp van een schuimspaan 15 seconden lang in de pan met kokend water.
Dit helpt enorm in het vergemakkelijken van het pellen van de zilveruitjes. Maak de rest van de groentes schoon onder stromend koud water. Haal de zaadlijsten uit de groene en gele paprika's.
Snijd dan de paprika's in grove stukken. Schil de wortelen met behulp van een dunschiller, en snijd deze in plakjes. Snijd ook de selderijstengel in plakjes. Snijd het stuk runderstoofvlees in stukken.
Snijd de tenen knoflook grof, en voeg deze samen met het runderstoofvlees, paprika's, wortelen, zilveruitjes en selderij in de slowcooker.
Giet de runderbouillon in de slowcooker en voeg de takjes tijm toe. Breng (op gevoel) op smaak met peper en zout. Meng er dan de bloem door en stel de slowcooker in op 'medium' en stel de tijd in op tenminste 6 uur.
Controleer na 6 uur of het vlees gaar genoeg is. Proef, en voeg eventueel meer zout en peper toe. Kook het rundvlees stoofpotje een tijd langer totdat het vlees gaar is.
Dit is afhankelijk van het vlees en het type slowcooker. Serveer dit rundvlees stoofpotje met bijvoorbeeld aardappelpuree. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.