Deze rösti-ei muffins staan leuk tijdens de paasbrunch, maar ze zijn ook heerlijk als bijgerecht bij het avondeten. Aardappel bakjes met een eitje, jammie!
Recept printen Bekijk reacties (4) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rosti-ei-muffins
Schil de aardappels en rasp deze fijn. Knijp zoveel mogelijk vocht uit de aardappelrasp en voeg dit dan toe aan een kom. Pel de sjalot, snijd deze fijn en voeg toe aan de geraspte aardappel. Voeg een ei toe samen met een handjevol geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout en roer er een flinke eetlepel bloem doorheen.
Verdeel het aardappelmengsel over 8 muffin vormpjes en druk deze met je vingers tot een bakje.
Rösti-ei muffins
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.