Lekker recept voor elke dag van de week, een romige tagliatelle met zalm en spinazie is klaar in 35 minuten. Recept voor 4 personen.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/romige-tagliatelle-met-zalm-en-spinazie
Romige tagliatelle met zalm en spinazie
Kook de tagliatelle aan de hand van de verpakking. Wij hebben gebruik gemaakt van verse tagliatelle, dat duurde maar 5 minuten. De exacte kooktijd kan variëren als je gebruik maakt van gedroogde pasta.
Voeg een flinke hand spinazieblaadjes toe aan de (wok)pan en wacht totdat de spinazie geslonken is. Voeg daarna nog een flinke hand spinazie toe. Herhaal deze stap totdat alle spinazie gebruikt is. Giet room in de pan samen met zout en peper. Omdat de zalm en spinazie erg zacht in smaak zijn zul je flink wat peper en zout moeten toevoegen. Voeg als laatste de gesneden cherry tomaatjes toe samen met de tagliatelle pasta. Meng goed door elkaar en breng nogmaals op smaak met zout en peper naar smaak.
Serveer de romige tagliatelle met zalm en spinazie met geroosterde pijnboompitten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.