Stevige en heerlijk romige champignon pasta met chipolataworstjes, room en kaas. Recept voor 6 personen, klaar in 35 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/romige-champignon-pasta-met-chipolataworstjes
Vul de grote pan met water en breng dit aan de kook. Kook nu de pasta aan de hand van de instructies op de verpakking. Giet de pasta af zodra deze klaar is, meng er dan wat olijfolie door om te voorkomen dat de pasta aan elkaar gaat plakken. De pasta mag best afkoelen, deze zal opnieuw verhit worden door middel van de pastasaus.
Romige champignon pasta met chipolataworstjes
Zodra de champignons flink geslonken zijn, voeg dan 2 flinke handen vol met kaas toe. Meng er dan ook het eigeel doorheen. Voeg dan de pasta toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de gebakken chipolataworstjes toe en verhit alles nog een laatste keer.
Serveer de pasta direct, met eventueel wat extra kaas erbij. Eet smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.