Deze pizza met serranoham en rucola is een pizza waar je vrij weinig tijd en moeite in hoeft te steken. Recept voor 2 personen, klaar in een kwartiertje.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pizza-met-serranoham-en-rucola
Bedek met behulp van een eetlepel de pizzabodem met de passata, lees in de ingrediëntenlijst hoe je makkelijk zelf een eigen passata maakt. Bak de pizzabodem in 10 minuten gaar en krokant. De daadwerkelijke tijd varieert per type oven, het bakken van de pizza gaat best snel aangezien er niet veel ingrediënten op liggen. Houdt dus een oogje in het zeil!
Pizza met serranoham en rucola
Geniet van deze heerlijke pizza met serranoham en rucola, eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.