Serveer deze pittige pindasoep met taugé en limoenroom. Deze heerlijke pindasoep is perfect op koude winterdagen. Klaar in 15 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pittige-pindasoep
Schil de zoete aardappel, teentje knoflook en de ui. Maak de selderijstengels schoon en snijd de uiteinden er vanaf. Snijd de zoete aardappel, knoflook, ui en selderijstengels in grove stukken.
Pittige pindasoep
Kook in de tussentijd de slagroom en limoenbladeren op laag vuur totdat de room de smaken van de limoenbladeren heeft opgenomen.
Pureer de soep met een staafmixer. Voeg pindakaas en cayennepeper toe en meng goed samen tot een gladde soep. Breng op smaak met peper en zout. Haal de limoenbladeren uit het pannetje met de room.
Serveer de pittige pindasoep met pinda's, taugé en de limoenroom. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.