Een snelle en makkelijke pindasoep met noedels en paksoi, ideaal voor de lunch. Klaar in ongeveer 15 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 08-03-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de paksoi en lente-ui grondig. Snijd de paksoi in redelijk grove stukken, snijd het lente-uitje in ringen. Mocht je gebruik maken van verse taugé, was deze met koud water en giet af.
Vul een middelgrote pan met een liter water. Haal de instant noedels uit de verpakking. Je kunt de zakjes met kruidenpoeder bewaren voor een ander gerecht.
Voeg de noedels toe aan de pan met water en breng aan de kook. Zodra het water kookt zet je het vuur lager.
Voeg 2 - 3 eetlepels pindakaas toe en roer goed door totdat alle pindakaas in het water opgenomen is. Voeg 1 eetlepel sesamolie en 2 theelepels Thaise rode peper pasta (of sambal) toe.
Voeg nu de in stukken gesneden paksoi toe en roer alles goed door. Zodra je merkt dat de paksoi zachter begint te worden voeg je een flinke handvol verse taugé toe. Breng op smaak met peper en zout.
Garneer deze makkelijke pindasoep met lente-ui. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.