Pindasoep met noedels en paksoi
😍 20Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Pindasoep met noedels en paksoi veganistisch

Een snelle en makkelijke pindasoep met noedels en paksoi, ideaal voor de lunch. Klaar in ongeveer 15 minuten.

15 minuten
4 personen
Pindasoep met noedels en paksoi ingrediënten
Recept pindasoep met noedels en paksoi

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 08-03-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.

Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.

Bijgewerkt op: 10-06-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
15 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Was de paksoi en lente-ui grondig. Snijd de paksoi in redelijk grove stukken, snijd het lente-uitje in ringen. Mocht je gebruik maken van verse taugé, was deze met koud water en giet af.

Vul een middelgrote pan met een liter water. Haal de instant noedels uit de verpakking. Je kunt de zakjes met kruidenpoeder bewaren voor een ander gerecht.

Voeg de noedels toe aan de pan met water en breng aan de kook. Zodra het water kookt zet je het vuur lager.

Pindasoep met noedels en paksoi
Pindasoep met noedels en paksoi

De pindasoep met noedels en paksoi afmaken – 10 minuten

Voeg 2 - 3 eetlepels pindakaas toe en roer goed door totdat alle pindakaas in het water opgenomen is. Voeg 1 eetlepel sesamolie en 2 theelepels Thaise rode peper pasta (of sambal) toe.

Voeg nu de in stukken gesneden paksoi toe en roer alles goed door. Zodra je merkt dat de paksoi zachter begint te worden voeg je een flinke handvol verse taugé toe. Breng op smaak met peper en zout.

Garneer deze makkelijke pindasoep met lente-ui. Smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

20 waarderingen
😍
20
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
299.5 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
47.24 g
1.04 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
8.51 g
1.44 g
Eiwitten
7.34 g
Vezels
4.76 g
Natrium
356.41 mg
Mineralen
Ijzer
1.48 mg
Calcium
67.47 mg
Magnesium
40.33 mg
Kalium
40.33 mg
Fosfor
127.26 mg
Koper
0.14 mg
Zink
0.85 mg
Jodium
0.52 µg
Selenium
10.07 µg
Vitamines
Vitamine C
21.96 mg
Vitamine D
0 mg
Vitamine A
44.15 mg
Vitamine B1
0.24 mg
Vitamine B2
0.06 mg
Vitamine B6
0.26 mg
Vitamine B12
0 µg
Foliumzuur
76.3 µg
Vitamine E
2.62 mg
Vitamine K
18.39 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Pindasoep met noedels en paksoi"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.