Heerlijk geurende pinda woksaus met kokosmelk, verse gember en limoen. Lekkere saus om mee te roerbakken. Klaar in minder dan 10 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-09-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Gebruik een lepel om de schil van de verse gember af te halen. Pel twee teentjes knoflook en snijd de knoflook en gember grof. Pers het sap van een halve limoen uit.
Voeg nu alle ingrediënten toe aan een blender. Pureer tot een gladde massa. Voeg een beetje gekookt water toe om een gladdere saus te maken.
Je kunt deze woksaus bijvoorbeeld gebruiken in een wokgerecht met biefstuk en groenten, maar ook lekker in roerbakgerechten!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.