Super makkelijk en snel dessert, klaar in minder dan 10 minuten! Passievrucht en Griekse yoghurt mousse is zacht, zoet en een klein beetje zuur.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 17-01-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Klop de room en suiker door elkaar met behulp van een grote kom en garde of een electrische mixer.
Snijd de passievruchten doormidden en gebruik een lepel om de pulp eruit te scheppen. Meng het pulp samen met de Griekse yoghurt totdat deze glad is.
Combineer room, passievrucht en Griekse yoghurt samen en plaats deze een kleine tijd in de koelkast.
Plet de koekjes zo fijn mogelijk. Een hele makkelijke manier om dit te bewerkstelligen is door de koekjes in een ziploc-zakje te doen, en er met een deegroller op te slaan.
Gebruik 4 mooie hoge glazen en schep er wat van de mousse in. Voeg dan een laag koekkruimels aan toe. Herhaal deze stappen totdat het glas vol is.
Garneer het dessert met verse muntblaadjes en genier ervan!
Tip: deze yoghurt mousse is ook heerlijk als ontbijt!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.