Kippendijen hebben meer smaak dan kipfilets. Deze ovengebakken kokos-kippendijen serveer je met gele rijst en gebakken paksoi.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/ovengebakken-kokos-kippendijen
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 190 graden Celsius.
Vul de middelgrote pan met water en breng dit aan de kook. Snijd een halve rode peper in kleine stukjes en voeg deze toe aan het kokende water samen met de andere helft van de knoflook, citroengras (in grote stukken) en wat zout. Kook de rijst, volg hiervoor de verpakking van jou gekozen rijst.
Ovengebakken kokos-kippendijen
Snijd de paksoi in grove stukken. Verhit wat olie in de wok of grote bakpan. Voeg de paksoi toe samen met de helft van de Chinese 5 kruidenpoeder en bak deze 2 minuten lang. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de rijst af en haal het citroengras eruit. Verdeel de rijst over 2 borden met de gebakken paksoi en kokos-kippendijen. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.