Deze ovengebakken camembert met pommes duchesse is echt om te smullen, dé perfecte maaltijd voor kaasliefhebbers. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/ovengebakken-camembert-met-pommes-duchesse
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maak een puree van de gekookte aardappels, een handige manier om dit zo glad mogelijk te krijgen is door de aardappelen door een fijne zeef te halen met behulp van een grote (soep)lepel. Meng boter, geraspte kaas en de eidooier door de aardappelpuree heen. Roer goed door elkaar en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schep de puree in een spuitzak.
Ovengebakken camembert met pommes duchesse
Snijd het kapje van de camembert zodat je beter bij de gesmolten kaas kunt en dip de pommes duchesse in de kaas. Serveer met een heerlijke salade. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.