Huisgemaakte pizza's zijn altijd veel lekkerder vinden wij. Zo ook deze mozzarella pizza met ham en paprika, recept voor 4 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 17-11-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 12-11-2024
Snijd de cherry tomaten en de olijven doormidden. Snijd het uitje en de paprika's in fijne blokjes. Snijd het teentje knoflook zo fijn mogelijk, voeg toe aan de kom.
Meng de knoflook samen met de tomatenpuree, oregano en wat peper en zout. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol het pizzadeeg uit tot een ronde pizzabodem.
Let op dat hoe dikker de pizzabodem is, des te langer deze in de oven moet bakken. Verdeel het tomatenpuree mengsel over de pizzabodem en voeg de toppings toe.
Begin met de ham, aangezien deze sneller aan kan branden dan de rest van de ingrediënten. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg de pizza erop.
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Bak de pizza 10 tot 15 minuten lang in de voorverwarmde oven. Controleer tijdens het bakken of de pizza klaar is.
Deze mozzarella pizza met ham en paprika is heerlijk met een glas rode wijn erbij, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.