Mozzarella pizza met ham en paprika
šŸ˜Ā 7Geweldig
šŸ˜‹Ā 0Lekker
šŸ˜²Ā 0Verrassend
šŸ˜•Ā 0Matig

Mozzarella pizza met ham en paprika

Huisgemaakte pizza's zijn altijd veel lekkerder vinden wij. Zo ook deze mozzarella pizza met ham en paprika, recept voor 4 personen.

25 minuten
4 personen
Mozzarella pizza met ham en paprika ingrediƫnten
Recept mozzarella pizza met ham en paprika

Ingrediƫnten

4 personen
āœ“ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 17-11-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.

Marco is een echte Brabantse bourgondiƫr en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.

Bijgewerkt op: 10-06-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
25 minuten

Voorbereiding ā€“ 15 minuten

Snijd de cherry tomaten en de olijven doormidden. Snijd het uitje en de paprika's in fijne blokjes. Snijd het teentje knoflook zo fijn mogelijk, voeg toe aan de kom.

Meng de knoflook samen met de tomatenpuree, oregano en wat peper en zout. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol het pizzadeeg uit tot een ronde pizzabodem.

Let op dat hoe dikker de pizzabodem is, des te langer deze in de oven moet bakken. Verdeel het tomatenpuree mengsel over de pizzabodem en voeg de toppings toe.

Begin met de ham, aangezien deze sneller aan kan branden dan de rest van de ingrediĆ«nten. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg de pizza erop. 

Mozzarella pizza met ham en paprika
Mozzarella pizza met ham en paprika

De mozzarella pizza met ham en paprika bakken ā€“ 10 minuten

Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Bak de pizza 10 tot 15 minuten lang in de voorverwarmde oven. Controleer tijdens het bakken of de pizza klaar is.

Deze mozzarella pizza met ham en paprika is heerlijk met een glas rode wijn erbij, eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

7 waarderingen
šŸ˜
7
Geweldig
šŸ˜‹
0
Lekker
šŸ˜²
0
Verrassend
šŸ˜•
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
244.1 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
12.94 g
7.81 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
12.09 g
5.21 g
Eiwitten
17 g
Vezels
4 g
Natrium
1532.41 mg
Mineralen
Ijzer
3.06 mg
Calcium
181.26 mg
Magnesium
48.42 mg
Kalium
48.42 mg
Fosfor
194.43 mg
Koper
0.34 mg
Zink
2.55 mg
Jodium
0.54 Āµg
Selenium
0.08 Āµg
Vitamines
Vitamine C
78.71 mg
Vitamine D
0.11 mg
Vitamine A
168.23 mg
Vitamine B1
0.31 mg
Vitamine B2
0.25 mg
Vitamine B6
0.36 mg
Vitamine B12
0.66 Āµg
Foliumzuur
42.33 Āµg
Vitamine E
0.28 mg
Vitamine K
6.07 Āµg
Vitamine K1
0 Āµg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Mozzarella pizza met ham en paprika"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.