Kijk die prachtige kleuren! Wat een mooie mango papaya en kokosnoot taart. Met een vulling van een snelle, verfrissende en zelfgemaakte mango mousse.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mango-papaya-en-kokosnoot-taart
Wikkel het deeg in plastic folie en leg ongeveer een half uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Klop ondertussen de slagroom met 3 eetlepels poedersuiker. Schil een van de mango's en pureer met de staafmixer. Gebruik de fijne zeef en lepel of spatel om een extra gladde puree te maken. Klop de eiwitten tot er stijve pieken ontstaan. Gebruik een siliconen spatel om voorzichtig de room, mango puree en eiwitten te mengen. Zet de mango mousse in de koelkast tot de taartbodem klaar is.
Vet de taartvorm in met boter. Gebruik een deegroller om het deeg uit te rollen op een licht met bloem bestoven werkblad. Het deeg is vrij breekbaar, dus wees voorzichtig. Bekleed de taartvorm met het deeg en plaats een vel bakpapier en blind bak bonen bovenop. Bak de taartbodem in ongeveer 30 minuten goudbruin. Laat de taartbodem volledig afkoelen voor je de mango mousse gaat toevoegen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.