Een klassieke waldorfsalade die je in 10 minuten op tafel kunt zetten. Met verse appeltjes, walnoten en selderij. Recept voor 2 personen.
Gemaakt door Véronique Pouw
Geplaatst op 28-07-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Was en schil de zoete rode appels, je kunt de schil er ook omheen laten als je dat wilt. Snijd de appels vervolgens in kleine stukjes en pers wat sap van 2 citroenen over de appels heen. Verwijder harde randen en draadjes van de selderijstengels en snijd deze vervolgens in halve maantjes. Hak de walnoten grof.
Was de Romaine sla en verwijder eventueel overtollig water. Snijd de sla in kleinere stukken zodat deze makkelijker te eten is. Voor dit recept hebben we een mooie, knapperige romaine sla gebruikt om de waldorf salade in te serveren.
Meng de appel stukjes samen met de selderij en 60 gram grof gehakte walnoten. Roer de mayonaise er doorheen en breng de salade hiermee op smaak. Eet smakelijk!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.