Met maar een aantal ingrediënten en 1 kipfilet maak jij een heerlijke lunch voor 2 personen. Deze kip-perziksalade is klaar in maar 15 minuutjes!
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-perziksalade
Vermeng balsamicoazijn met citroensap, druppel er rustig de olijfolie aan toe en blijf mengen met een garde. Breng op smaak met peper en zout. Zet de dressing aan de kant tijdens het grillen van de kip.
Maak de kipfilet schoon, verwijder vet, bloed of spiertjes van de kipfilet. Breng op smaak met peper en zout, smeer dan de kipfilet in met wat olijfolie. Verhit de grillpan of grote bakpan en plaats de kipfilet in het midden van de pan. Gril 3 minuten lang, draai de kipfilet dan om zodat er een grill-patroon ontstaat. De kipfilet is afhankelijk van de dikte gaar in 10 minuten tijd. Controleer dit altijd voordat je de kip serveert!
Kip-perziksalade
Verdeel de gemengde salade over 2 borden samen met de tomaten, lenteui en perziken. Snijd de kip in stukjes en verdeel deze ook over de 2 borden. Voeg dressing naar smaak toe. Eet smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.