Snelle, makkelijke en heerlijke kabeljauwsalade met appel. Klaar in 15 minuten tijd, recept voor 4 personen. Lekker met kappertjes!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 08-02-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Ontdooi de kabeljauwfilets eerst, indien nodig. Dep de kabeljauwfilets droog en voeg een snufje zout en wat peper toe. Het is belangrijk om de kabeljauwfilets goed droog te deppen om te voorkomen dat de vis te nat is na het bakken.
Meng het sinaasappelsap samen met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Zet de dressing aan de kant. Snijd de augurken in dunne plakjes.
Was en snijd de appels in dunne reepjes (julienne). Meng de sla, appel, augurken en kappertjes samen in een grote kom.
Verhit de middelgrote bakpan op middelhoog vuur. Voeg een flinke hoeveelheid boter toe aan de pan. Leg de kabeljauwfilets in de pan en bak 3 - 4 minuten lang, afhankelijk van de dikte.
Bak de vis 2 minuten aan beide kanten. Serveer de kabeljauwsalade met de dressing, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.