Eenvoudig zelf kaasstengels maken met dit recept, zonder veel ingrediënten of tijd kwijt te zijn! Lekker voor bij de soep of als borrelhapje.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kaasstengels
Tik het ei open in het kommetje, meng goed door met behulp van een vork. Vouw de bladerdeegrol uit en snijd diagonaal in redelijk dunne reepjes, maar niet te dun. Besmeer de bladerdeegrol met het ei, gebruik hiervoor een siliconen kwast.
Bestrooi een handvol maanzaadjes, een handvol sesamzaadjes. Voeg ook wat geraspte kaas over het bladerdeeg heen, hoeveelheid naar wens. Breng op smaak met peper en zout.
Draai de reepjes in spiralen en leg op de bakplaat. Herhaal voor de resterende reepjes.
Kaasstengels
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.