Deze Italiaanse bol kipsaté is een heerlijk vullend broodje die je prima als lunchgerecht kunt eten. Recept voor 2 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 19-08-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Maak ondertussen de kipfilet schoon, snijd overtollig vet eraf. Snijd dan de kipfilet in blokjes.
Verhit nu de zelfgemaakte satésaus in een kleine sauspannetje. Scheur een aantal bladeren van de ijsbergsla af, was deze en dep droog.
Bak het Italiaanse brood in 10 minuten af in de oven, of totdat het brood mooi bruin geworden is. Verhit de bakpan op middelhoog vuur, voeg dan een klontje boter toe aan de pan.
Bak de kipfiletblokjes gaar. Haal het Italiaanse brood uit de oven en laat een aantal minuten lang afkoelen. Snijd de Italiaanse bollen dan doormidden.
Voeg satésaus toe aan beide kanten, scheur de slablaadjes in grove stukken en voeg deze toe aan de bollen. Voeg als laatste de gebakken kipfiletstukjes toe.
Geniet van deze heerlijke Italiaanse bol met kipsaté!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.