Snel een lekker toetje op tafel zetten? Maak dan een Griekse yoghurt mascarpone met bosbessen, honing en geroosterde pecannoten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 21-05-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit het kleine sauspannetje op midden-hoog vuur, je hoeft geen boter of olijfolie in het pannetje te doen.
Voeg dan de pecannoten toe en rooster de noten 4 - 5 minuten lang, roer af en toe. Haal dan het pannetje van het vuur en zet dit voor nu aan de kant.
Pak de grote kom en voeg hier 500 gram Griekse yoghurt aan toe samen met 150 gram mascarpone en een beetje honing. Meng dit goed samen met behulp van een garde of simpelweg een lepel. Voeg meer honing naar smaak toe.
Pak 2 kommen en verdeel hierin het Griekse yoghurt mengsel. Voeg een handvol blauwe bessen en geroosterde pecannoten toe en maak het af door er honing overheen te gieten. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.