Snel een lekker toetje op tafel zetten? Maak dan een Griekse yoghurt mascarpone met bosbessen, honing en geroosterde pecannoten.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/griekse-yoghurt-mascarpone-met-bosbessen-en-honing
Verhit het kleine sauspannetje op midden-hoog vuur, je hoeft geen boter of olijfolie in het pannetje te doen.
Voeg dan de pecannoten toe en rooster de noten 4 - 5 minuten lang, roer af en toe. Haal dan het pannetje van het vuur en zet dit voor nu aan de kant.
Pak de grote kom en voeg hier 500 gram Griekse yoghurt aan toe samen met 150 gram mascarpone en een beetje honing. Meng dit goed samen met behulp van een garde of simpelweg een lepel. Voeg meer honing naar smaak toe.
Pak 2 kommen en verdeel hierin het Griekse yoghurt mengsel. Voeg een handvol blauwe bessen en geroosterde pecannoten toe en maak het af door er honing overheen te gieten. Smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!