Ohmydish.nl


Gerookte forel wrap met limoen

Een goede maaltijd heeft niet altijd veel ingrediënten nodig. Deze gerookte forel wrap met limoen zet je binnen 10 minuten op tafel!

10 minuten 1 persoon Ontbijt
Gerookte forel wrap met limoen

Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • Olijfolie
  • Zwarte peper
  • Gerookte forelfilets
  • Tortilla
  • 1/4e limoen
  • Klein handje rucola
Gerookte forel wrap met limoen ingrediënten
↑ klik op de foto om te vergroten

Kookgerei nodig

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • Grote platte bakpan
  • Klein keukenmesje

Bereiden


10 minuten 1 persoon Ontbijt

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gerookte-forel-wrap-met-limoen


Voorbereiding -- 5 minuten

Was de rucola als dat nog niet het geval is, dep deze dan met een keukendoek droog. Snijd een limoen open met behulp van een klein keukenmesje.

De gerookte forelwrap met limoen afmaken -- 5 minuten

Verhit de grote platte bakpan op middel-hoog vuur. Voeg de tortilla toe en bak deze een aantal minuten, totdat deze zwarte plekjes heeft gekregen. Draai de tortilla dan om en bak totdat beide kanten evenredig krokant zijn. Haal de tortilla uit de bakpan en verdeel een klein handje rucola. Voeg peper, een scheutje olijfolie en een kneepje limoensap over de tortilla heen. Rol de tortilla op en geniet ervan!

Tip: Je kunt dit recept simpelweg verdubbelen naar wens!


Wat vind jij van dit recept?
1 stem

Maak een gratis profiel aan op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.

Profiel aanmaken


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.