Heerlijk tapas recept voor bij een glas rode wijn of een biertje. Met maar 3 ingrediënten en klaar in maar 5 minuten tijd!
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gebakken-chorizo
Haal de chorizo uit de verpakking. Snijd de worst in dunne plakjes van ongeveer een halve centimeter dik. Het is afhankelijk van de soort chorizo die je gebruikt of je extra olie moet toevoegen aan de pan.
Voeg een scheut olijfolie (ongeveer 2 eetlepels) toe aan een bakpan. Verhit de olie op middel-hoog vuur. Bak de chorizo in de bakpan zodra de olijfolie heet geworden is.
Bak tot deze mooi bruin zijn geworden.
Haal de gebakken chorizo uit de bakpan met behulp van een tang of vork. Op deze manier blijft er niet teveel olijfolie aan de worst zitten.
Je hoeft de worst niet af te deppen. Serveer de gebakken chorizo samen met de feta kaasblokjes. Lekker als borrelhapje, geniet ervan!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenKook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.