Lekker frisse Cointreau bloedsinaasappel cocktail die je in maar 5 minuten tijd kunt maken. Meer tijd om er lekker van te genieten in de zon!
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frisse-cointreau-bloedsinaasappel-cocktail
Pers het sap van 2.5 bloedsinaasappelen en 1 limoen met behulp van een citruspers in een kom. Meng goed door elkaar met een garde.
Maak de randen van de champagne- of cocktailglazen met je vinger een beetje nat met het bloedsinaasappel en limoensap.
Dip de randen van de glazen dan in de witte basterdsuiker. Dit is een makkelijke en snelle manier om een suikerrandje op de glazen te maken. Je kunt ook gebruik maken van kristalsuiker.
Vul de glazen voor een derde vol met het sap. Voeg 50 ml Cointreau per glas toe en vul de glazen voorzichtig met koolzuurhoudend water.
Snijd een bloedsinaasappel in dunne plakjes en garneer de glazen met wat muntblaadjes en dunne bloedsinaasappel-plakjes. Geniet van deze heerlijke frisse cocktail!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!