Lekker frisse Cointreau bloedsinaasappel cocktail die je in maar 5 minuten tijd kunt maken. Meer tijd om er lekker van te genieten in de zon!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 02-04-2015, dit recept is voor 3 personen en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pers het sap van 2.5 bloedsinaasappelen en 1 limoen met behulp van een citruspers in een kom. Meng goed door elkaar met een garde.
Maak de randen van de champagne- of cocktailglazen met je vinger een beetje nat met het bloedsinaasappel en limoensap.
Dip de randen van de glazen dan in de witte basterdsuiker. Dit is een makkelijke en snelle manier om een suikerrandje op de glazen te maken. Je kunt ook gebruik maken van kristalsuiker.
Vul de glazen voor een derde vol met het sap. Voeg 50 ml Cointreau per glas toe en vul de glazen voorzichtig met koolzuurhoudend water.
Snijd een bloedsinaasappel in dunne plakjes en garneer de glazen met wat muntblaadjes en dunne bloedsinaasappel-plakjes. Geniet van deze heerlijke frisse cocktail!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.