Heerlijk doordeweeks gerecht, een entrecôte in rode wijnsaus is klaar in maar 25 minuten. Recept voor twee personen. Lekker met aardappelen of pasta.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/entrecote-in-rode-wijnsaus
Entrecôte in rode wijnsaus
Giet 1 glas rode wijn naar keuze toe aan de pan, dan de inhoud van het blikje tomatenblokjes. Laat dit 10 minuten lang pruttelen, of totdat het gereduceerd en dikker geworden is. Zet het vuur lager en kook voor nog eens 5 minuten.
Serveer de entrecôte in rode wijnsaus bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes, friet, pasta of rijst. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.