Deze dunne kerriekoekjes zijn heerlijk knapperig en staan mooi als garnering voor bijvoorbeeld voorafjes en soepen. Klaar in 15 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/dunne-kerriekoekjes
Vermeng in de tussentijd de eiwitten, limoensap, gembersiroop en wat peper en zout. Meng er dan met behulp van een garde het kerriemengsel doorheen. Voeg als laatste de bloem door, en meng dit alles goed samen totdat er een glad beslag ontstaat.
Dunne kerriekoekjes
Bak de kerriekoekjes een aantal minuten in de oven. Blijf bij de oven staan om te controleren of de kerriekoekjes al gaar zijn, deze bakken heel snel! De exacte baktijd is afhankelijk van de dikte, lengte en kracht van de oven. Gebruik deze heerlijke kerriekoekjes bijvoorbeeld als decoratie van soepen en hartige gerechten. Een mooi kerriekoekje met een lekkere bite. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.