Maak een heerlijke ciabatta met brie en rode ui compote, klaar in 20 minuten. Met brie, komkommer en zachte rode uiencompote.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 31-07-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de rode uien in ringen en snijd de komkommer in dunne plakjes en zet aan de kant. Fruit de rode uien aan in een kleine sauspan op middelhoog vuur zacht.
Voeg twee eetlepels suiker toe, roer en zet het vuur lager. Blus af met rode wijn, vul de kleine sauspan totdat de rode uiringen volledig bedekt zijn.
Blijf doorkoken totdat de vloeistof verdampt is en de rode uien mooi zacht.
Nu het meest makkelijke deel, het afmaken van dit broodje. Snijd de brie in plakken en de ciabatta broodjes doormidden. Voeg brie en komkommerplakjes toe.
Maak af door de rode uiencompote er bovenop aan toe te voegen. Breng op smaak met wat peper en zout. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.