Cannelloni met gehakt
😍 40Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Cannelloni met gehakt

Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.

1 uur 10 minuten
4 personen
Recept cannelloni met gehakt
Cannelloni met gehakt ingrediënten

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 20-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 1 uur 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
30 minuten
Kooktijd
40 minuten
Totale tijd
1 uur 10 minuten

Voorbereiding – 30 minuten

Begin met het maken van de bechamel saus volgens dit recept. 

Pel dan de ui en knoflooktenen en snijd deze fijn. Schil de wortel en rasp deze grof. Verhit olijfolie in een grote bakpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg dan het gehakt toe en bak dit enkele minuten mee. 

Voeg dan ook de wortel toe samen met de takjes basilicum. Bak de tomatenpuree nog kort mee om deze te ontzuren en voeg als laatste de blikken tomatenblokjes toe. Laat het dan ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. 

Breng op smaak met peper en zout, verwijder de basilicum takjes en laat de vulling een beetje afkoelen. 

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet de oven schaal in met olijfolie. 

Cannelloni met gehakt
Cannelloni met gehakt

Cannelloni met gehakt afmaken – 40 minuten

Vul elke cannelloni met het gehakt mengsel. Het beste kun je deze met een stukje aluminiumfolie aan de onderkant vasthouden en dan vullen met een theelepeltje. Herhaal tot alle ingrediënten gebruikt zijn en bedek deze dan met bechamel saus. 

Maak af met een laag geraspte Parmezaanse kaas en bak in de oven voor ongeveer een half uur, of tot de kaas mooi goudbruin is geworden. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

40 waarderingen
😍
40
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Cannelloni met gehakt"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.