Zin in een lekker broodje? Maak dan een broodje geitenkaas, zongedroogde tomaten en olijven, klaar in 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 13-04-2015, dit recept is voor 1 persoon en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit de kleine bakpan op middel-hoog vuur. Je hoeft geen boter of olijfolie aan de pan toe te voegen. Rooster de pijnboompitten een aantal minuten, of tot goudbruin. Verdeel dan direct wat fijn zout over de geroosterde pijnboompitten.
Je kunt de geroosterde pijnboompitten in een luchtdicht bakje bewaren, het hebben van geroosterde pijnboompitten is namelijk altijd handig! Smeer de geitenkaas over de plakken brood.
Gebruik hiervoor een mes of lepel. Snijd de zongedroogde tomaten in kleinere stukken. Snijd de olijven in kleine ringetjes. Verdeel de zongedroogde tomaten en olijfringen over het brood.
Gebruik een beetje van de olie uit het potje zongedroogde tomaten om meer smaak aan de rucola te geven.
Maak het broodje af door er rucola en geroosterde pijnboompitten over te verdelen. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.