Heb je ook wel eens zomaar zin in een brownie? Deze Baileys brownies maak je in een half uur tijd, recept voor 8 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-04-2015, dit recept is voor 8 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius. Smelt de boter en chocolade in een kleine sauspan en laat afkoelen.
Vermeng de bloem, zout cacaopoeder, baksoda en oploskoffie in een grote kom en zet aan de kant.
Voeg de eieren 1 voor 1 toe zodra het boter-chocolademengsel een beetje afgekoeld is. Meng goed door elkaar. Voeg dan de suiker, Baileys en vanille extract toe.
Als alles goed door elkaar geroerd is vouw je het bloem mengsel toe met behulp van een spatel totdat er een glad beslag ontstaat. Giet het beslag in de vierkante bakvorm en bak de Baileys brownies in 20 minuten gaar. Bak de brownies niet te lang, anders zullen deze snel te droog worden.
Laat de brownies dan afkoelen tot kamertemperatuur en snijd in evenredige stukken. Bestuif de Baileys brownies met poedersuiker om het af te maken, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.