Simpel toetje die je in 10 minuten op tafel kunt zetten. Dit aardbeien yoghurt toetje is zoet, een beetje bitter en lekker na een stevige maaltijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 10-08-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Begin met het schoonmaken van de aardbeien en haal alle kroontjes eruit. Was en droog de verse basilicumblaadjes. Bepaal zelf hoeveel basilicumblaadjes je nodig hebt afhankelijk van de zoetheid van de aardbeien.
Snijd de aardbeien in grove stukken en zet aan de kant. Voeg de droge Maria koekjes toe samen met 2 eetlepels bruine suiker in een diepvrieszakje.
Verkruimel deze met een zwaar object zoals een deegroller.
Pak 4 schone glazen en vul de bodem met de verkruimelde Maria koekjes. Giet een deel yoghurt in het glas, voeg dan wat gesneden aardbeien toe.
Scheur wat van de basilicumblaadjes stuk en voeg dit toe aan het glas. Herhaal deze stap totdat het glas bijna vol is.
Maak het aardbeien yoghurt toetje af met een lekkere schep aardbeienjam. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.