Een makkelijk en snel hapje is altijd welkom als er vrienden langs komen. Maak dan eens deze heerlijke snack paprika's met gehakt. Klaar binnen 20 min.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-11-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn. Snijd de snack paprika's door de helft en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje eraan zitten.
Verhit een beetje olijfolie in een middelgrote bakpan en fruit hierin de knoflook kort aan. Voeg dan het gehakt toe en bak nog enkele minuten voor je de gemalen chili en passata toevoegt. Laat het enkele minuten garen en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het mengsel over de gehalveerde snack paprika's en leg deze op de ovenplaat met bakpapier. Verdeel een beetje geraspte kaas over het gehakt en bak dit in de oven voor ongeveer 10 minuten. Of tot de kaas mooi is gesmolten, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.