Deze gamba en mango hapjes staan binnen een handomdraai op tafel, ideaal voor een feestje! Een beetje zoet, een beetje pittig en toch fris, mm!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 31-03-2017, dit recept is voor 8 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 02-11-2024
Schil de mango en snijd deze in vrij grote vierkanten. Pel de gamba's als dit nog niet het geval is en maak ze eventueel nog schoon door het darmkanaal te verwijderen.
Dit kun je gemakkelijk doen door aan de bovenkant langs de rug in te snijden met een scherp mes.
Verhit olijfolie in een kleine bakpan en bak hierin de gamba's enkele minuten. Breng ze dan op smaak met peper, zout en grove chili.
Plaats een basilicum blaadje op elk stukje mango en prik er dan een gamba bovenop met behulp van een houten prikkertje. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.