In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vullende-pannenkoek-met-zalm
Voeg 125 gram bloem toe aan de grote kom, giet er 200 ml volle melk bij en voeg het eitje toe. Meng met behulp van een garde tot een stevig beslag.
Voeg dan een handvol geraspte jonge kaas toe en meng dit goed door het beslag heen. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een klontje boter in de grote bakpan. Giet dan het beslag in de pan. Bak de pannenkoek rustig op een laag vuur, controleer dan met behulp van een siliconen spatel of de onderkant goudbruin gebakken is, draai de pannenkoek dan een keer om.
Controleer of de onderkant van de pannenkoek goudbruin aan het worden is. Voeg naar wens plakjes zalm toe aan 1 helft van de bovenkant van de pannenkoek. Voeg dan een handje verse spinazie toe en vouw de pannenkoek dan dubbel. Bak een aantal minuten mee en serveer direct. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.