Een mooie twee kleuren tortellini pasta met manchego kaas en verse peultjes. Dit recept is voor 4 personen en klaar in 35 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/twee-kleuren-tortellini-met-manchego-en-peultjes
Nu is het een goed moment om de saus op smaak te brengen. Alles wat je daar voor hoeft te doen is het op smaak brengen met behulp van peper en zout. Zet het vuur wat lager en voeg eventueel wat pittige sriracha saus over de saus heen. Voeg een klein handje pijnboompitten toe en draai het vuur op het allerlaagst. Laat de saus pruttelen totdat je pasta klaar is.
Twee kleuren tortellini met manchego en peultjes
Vul een grote pan tot ongeveer 3/4 vol met water en breng aan de kook. Kook de pasta aan de hand van de instructies op de verpakking, dit kan per pasta verschillend zijn. Wij hebben gebruik gemaakt van verse pasta, wat inhoudt dat de kooktijd lager is dan bij gedroogde pasta's. Controleer hiervoor de verpakking.
Wanneer de twee kleuren tortellini gaar is, serveer je deze met de pasta saus en geraspte manchego kaas. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.