Heb je niet veel tijd? Maak dan een tosti ham-kaas, met een lekkere krokante buitenkant en gesmolten kaas aan de binnenkant. Klaar in 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 30-09-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Voeg een ei, de bloem en melk toe aan een kom. Meng tot een glad mengsel met behulp van een garde. Snijd een plak kaas doormidden en verdeel over de 2 sneetjes brood.
Voeg een plakje ham in het midden toe en plaats kaas en een sneetje brood bovenop. Dip het brood met ham en kaas aan beide kanten in het ei en melk mengsel.
Verhit een klontje boter in een middelgrote bakpan. Bak beide kanten van de tosti krokant. Snijd doormidden en serveer direct. Eet smakelijk!
Tip: je kunt de kaas meer laten smelten door de tosti 4 - 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius te bakken.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.