Goedkoop recept voor een pittige en vegetarische spaghetti met knoflook en chilivlokken. Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 15-08-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook al dente. Snijd de 4 teentjes knoflook in fijne stukjes.
Snijd ook de peterselie en basilicum in fijne stukjes. Je kunt eventueel gedroogde peterselie en basilicum gebruiken.
Schep een beker vol pasta water uit de grote pan. Giet de spaghetti af. Verhit olijfolie in de grote pan en voeg de gesneden knoflook en ui toe. Bak glazig en voeg dan de rode chilivlokken toe.
Giet dan het overgebleven pasta water terug in de grote pan. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed samen. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en wacht totdat de spaghetti weer opnieuw heet geworden is.
Garneer de spaghetti met knoflook, chilivlokken en de fijngesneden kruiden. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.