Spaghetti met knoflook en chilivlokken
😍 22Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Spaghetti met knoflook en chilivlokken veganistisch

Goedkoop recept voor een pittige en vegetarische spaghetti met knoflook en chilivlokken. Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.

25 minuten
4 personen
Spaghetti met knoflook en chilivlokken ingrediënten

Recept spaghetti met knoflook en chilivlokken

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 15-08-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
25 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook al dente. Snijd de 4 teentjes knoflook in fijne stukjes.

Snijd ook de peterselie en basilicum in fijne stukjes. Je kunt eventueel gedroogde peterselie en basilicum gebruiken. 

Spaghetti met knoflook en chilivlokken
Spaghetti met knoflook en chilivlokken

De spaghetti met knoflook en chilivlokken afmaken – 15 minuten

Schep een beker vol pasta water uit de grote pan. Giet de spaghetti af. Verhit olijfolie in de grote pan en voeg de gesneden knoflook en ui toe. Bak glazig en voeg dan de rode chilivlokken toe. 

Giet dan het overgebleven pasta water terug in de grote pan. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed samen. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en wacht totdat de spaghetti weer opnieuw heet geworden is.

Garneer de spaghetti met knoflook, chilivlokken en de fijngesneden kruiden. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

22 waarderingen
😍
22
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
377.27 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
69.38 g
3.84 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
3.6 g
0.42 g
Eiwitten
14.35 g
Vezels
4.14 g
Natrium
657.1 mg
Mineralen
Ijzer
2.33 mg
Calcium
45.28 mg
Magnesium
70.25 mg
Kalium
70.25 mg
Fosfor
219.98 mg
Koper
0.18 mg
Zink
1.74 mg
Jodium
0.08 µg
Selenium
0.18 µg
Vitamines
Vitamine C
12.53 mg
Vitamine D
0 mg
Vitamine A
87.62 mg
Vitamine B1
0.2 mg
Vitamine B2
0.1 mg
Vitamine B6
0.12 mg
Vitamine B12
0 µg
Foliumzuur
19.2 µg
Vitamine E
0.09 mg
Vitamine K
1.75 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Spaghetti met knoflook en chilivlokken"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.