Heerlijk om te serveren als tapas zijn deze Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus. Serveer met pasta, rijst of noedels. Klaar in 25 minuten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/spaanse-gehaktballetjes-in-pittige-tomatensaus
Snijd een handvol platte peterselie en knijp het brood uit. Combineer de gesneden peterselie, brood, gehakt, sjalot, knoflook, ei, nootmuskaat, peper en zout in een grote kom. Voeg eventueel extra broodkruimels toe als het mengsel wat aan de natte kant is. Gebruik je handen om gehaktballetjes te draaien, maak deze niet té groot.
Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus
Garneer de Spaanse gehaktballetjes met meer platte peterselie naar wens. Serveer als hapje/tapas of serveer met pasta, noedels of rijst als hoofdgerecht. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.