Lekker en snel recept voor een sandwich met gegrilde halloumi kaas en rode bieten. Met weinig ingredienten toch een enorm goede smaak, én vegetarisch!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 29-04-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de rode bieten en rasp deze redelijk fijn. Plaats de geraspte rode biet in een klein kommetje en breng deze op smaak met zout en peper.
Was de baby spinazie blaadjes en droog deze met behulp van een keukendoek. Haal de harde stengsels van de baby spinazie af.
Verhit een grillpan op hoog vuur. Snijd de halloumi kaas in plakken en grill deze aan beide kanten ongeveer 2 minuten lang, of totdat er een grill lijn ontstaat.
Je hoeft geen olijfolie of boter aan de grillpan toe te voegen. Snijd een broodje naar keuze doormidden en verdeel wat van de geraspte rode biet eroverheen.
Voeg dan een aantal blaadjes baby spinazie toe, met eventueel een rode peper. Voeg daarna nog een laagje geraspte rode biet toe en plaats de hete gegrilde halloumi kaas bovenop.
Breng de halloumi kaas op smaak met peper. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.